Regency

Italien, Florenz

  Hotelbewertungen

  Zahlungsmöglichkeiten
  Visa
  Mastercard
  American Express
  Sepa

  Kurzbeschreibung

  Det luksuriøse city-hotel ligger ved en park kun få minutter fra det historiske centrum. Man kan sagtens gå til nogle af byens mange seværdigheder som f.eks. domkirken Duomo og museet Galleria degli Uffizi. Firenzes lufthavn ligger ca. 10 km væk, mens der til lufthavnen i Bologna er omkring 100 km.

  Den charmerende, florentinske byvilla var i tiden omkring 1850 privatbolig for en italiensk minister. Dette førsteklasses hotel er et perfekt insidertip for romantikere. Det er på 3 etager og råder over 3 enkelt- og 24 dobbeltværelser samt 8 suiter. Den smagfulde indretning omfatter desuden en foyer med døgnåben reception og safeboks, garderobe, vekselbørs og elevator. Endvidere er der en café, en bar og en klimatiseret a la carte-restaurant. Naturligvis tilbydes der også internetadgang og diverse konferenceindretninger. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Tillige kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice.

  De komfortabelt indrettede værelser rummer badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, køleskab, kingsize seng, gulvtæppe og en safeboks (mod betaling).

  Gæsterne tilbydes fortræffelige gourmetretter i den verdensberømte hotelrestaurant ''Relais Le Jardin''. Her kan man lade sig forkæle i den store spisesal blandt storslåede spejle og antikt håndbemalet glas eller også på den herlige veranda med udsigt til den oaseagtige have. Denne efterspurgte feinschmeckerrestauration tilbyder sine gæster en sensationel blanding af traditionelle, aromatiske retter og let toskansk kogekunst.

  Zimmer/Add-ons

  Badezimmer
  Haartrockner
  Direktwahltelefon
  Radio
  Internetzugang: nein
  Minibar
  Kühlschrank
  Teppichboden
  Zentral regulierte Klimaanlage
  Safe
  Für Rollstühle geeignet: nein
  Barrierefreies Badezimmer: nein
  WLAN-Internetzugang
  Raucherzimmer: nein
  Anzahl der Schlafzimmer: 1

  Adresse

  Piazza Massimo D''Azeglio, 3

  50121

  IT

  Reisedaten und Flugzeiten ändern

  Reisedaten

  Reisedauer
   
  No results
  No results
  No results
  No results

  Flugzeiten

  Abflug
  Ein kleines Handgepäckstück
  Rückflug
  Ein kleines Handgepäckstück
  Bitte treffen Sie unten Ihre Flug- und Gepäckauswahl:
  Gepäck